Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 08 februari 2013 14:00 – Bron: Ajax.nl

Christian Poulsen heeft het naar zijn zin bij Ajax. De sportieve prestaties zijn goed, en ook de club bevalt de Deen prima. Zo is hij zeer te spreken over de verbouwing van de Amsterdam ArenA. “Ik vind het echt geweldig dat de tribunes nu bijna overal tot aan het veld doorlopen en dat de dug-outs in de tribune zijn verwerkt. De ArenA heeft nu wel iets weg van Anfield Road”, complimenteert de oud-speler van Liverpool.

De focus van Ajax ligt nu op de thuiswedstrijd tegen Roda JC. Daarbij hoopt Poulsen dat het elftal hetzelfde niveau haalt als tegen VVV. “We waren afgelopen zondag echt continu honderd procent gefocust. De hele wedstrijd lang. Dat heeft zich uiteindelijk in een eenvoudige zege uitbetaald”, blikt de middenvelder terug op de 0-3 uitzege in Venlo. “Datzelfde ritme moeten we er zondag ook weer in zien te krijgen.”

De ex-international ziet om zich heen dat de ziekenboeg leegloopt en internationals blessurevrij terugkeren. “En dat is heel goed nieuws, want we hebben een paar belangrijke wedstrijden voor de boeg. Bovendien zijn Thulani Serero (Afrika Cup) en Kolbeinn Sigthórsson ook weer terug en hebben we er de komende maanden een talent van FC Barcelona bij. We worden er alleen maar sterker op.”  

Reageren op dit bericht