Premier League lonkt voor Van der Hoorn

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 21 juni 2016 11:42 – Bron: De Telegraaf

1453848504

Mike van der Hoorn speelt komend seizoen mogelijk in de Premier League. De centrumverdediger is in beeld bij Swansea City, zo meldt De Telegraaf. De club uit Wales heeft al een officieel bod uitgebracht op de 23-jarige verdediger. Ajax zou zo’n 2,5 miljoen euro willen ontvangen, inclusief een percentage bij doorverkoop. Van der Hoorn heeft nog een contract dat doorloopt tot medio 2017.

Van der Hoorn heeft aan Ajax kenbaar gemaakt te willen vertrekken en daar hebben de Amsterdammers vrede mee. Met Davinson Sánchez is er reeds een vervanger aangetrokken, al moet deze transfer nog officieel worden bevestigd. Van der Hoorn kwam in de zomer van 2013 naar Ajax, maar wist de concurrentiestrijd met Joël Veltman nooit te winnen. Door blessures van Tete en Riedewald speelde Van der Hoorn het afgelopen half jaar veel, maar wil Ajax dus toch verlaten.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.