PSV zwaar gehavend tegen Ajax

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 29 september 2015 00:29 – Bron: Ajaxinside.nl

1385635023

Ajax speelt aankomende zondag tegen PSV en zal een verzwakte landskampioen gaan treffen in de Amsterdam ArenA. Waar linksback Jetro Willems al langer is uitgeschakeld en zondag niet inzetbaar is, kwam daar vorige week de blessure van steunpilaar Andres Guardado bij. De Mexicaan kan niet spelen tegen Ajax en dit weekend werd het blessureleed nog erger. Luuk de Jong heeft maandag te horen gekregen dat hij niet inzetbaar is tegen Ajax wegens een enkelblessure. Ook Isimat-Mirin is geblesseerd.

Daarentegen kan Frank de Boer wel beschikken over een vrijwel geheel fitte selectie en kampt met een luxeprobleem. Alleen de van Arsenal gehuurde aanvaller Yaya Sanogo is nog een twijfelgeval. De spits kampt al een aantal weken met een liesblessure en miste de laatste wedstrijden van Ajax. De topper tegen PSV wordt aanstaande zondag gespeeld en de aftrap is om 14.30 uur.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.