Quincy Promes: ‘Duidelijk dat PSV zoekende is’

Ajax neemt het zondag in de Johan Cruijff ArenA op tegen PSV. Quincy Promes blikt in gesprek met FOX Sports vooruit op de tegenstander die niet bepaald in bloedvorm verkeerd.  De Eindhovenaren staan slechts vijfde met elf punten achterstand op Ajax. “Ik heb geen medelijden met PSV, maar het is wel duidelijk dat ze zoekende zijn. Ook met het verlies van Bergwijn nu en de trainer die weg is… ze zitten in een fase dat het niet lekker loopt.”

Promes wil verder niet teveel praten over de Eindhovenaren die in 2020 nog niet wisten te winnen. De aanvaller benadrukt dat ook Ajax niet in haar beste fase zit. “Ik kijk naar onszelf en wij hebben zelf ook van de afgelopen vijf wedstrijden er drie verloren. Dat is Ajax-onwaardig”, zo stelt Promes in aanloop naar het duel met PSV. “We kijken naar onszelf en het maakt niet uit wie er tegenover ons staat. Wij willen het zondag omdraaien en ik denk dat we dat ook gaan doen.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.