Quincy Promes: ‘Ik kan gelukkig wel lopen’

Quincy Promes raakte tegen PSV geblesseerd aan zijn hamstring en is een paar weken uitgeschakeld. “Ik kan gelukkig wel lopen en weet niet precies wat ik mankeer, maar wie mij een beetje kent die weet: Quincy gaat er niet zomaar uit. Ik kon echt niet verder. Daarom denk ik dat er schade is. Het kwam puur door die hakbal. Daarvoor voelde ik nog helemaal niets”, aldus de aanvaller in gesprek met Ajax Life.

Het is opvallend hoeveel blessures Ajax heeft, maar Promes heeft er geen verklaring voor. “Ik ga niet met het vingertje wijzen naar onze medische staf. Dat is te gemakkelijk. We zijn in de eerste plaats verantwoordelijk voor ons eigen lichaam. Dus nee, ik denk niet dat het aan de staf ligt. Het is voor mij onverklaarbaar. Het is een smetje, al die blessures. Drie spelers, die ook nog eens basisklant zijn, dus dat wordt een probleem. Ik heb geen idee hoe dit kan. Dit is mijn tweede blessure in korte tijd, in mijn hele carrière zelfs. Daarom ben ik zelf ook nog zoekende.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.