‘Racing Club wil Magallán terughalen naar Argentinië’

Lisandro Magallán vertrekt mogelijk definitief bij Ajax. Racing Club zou de centrumverdediger graag willen inlijven als vervanger van de vertrokken Alejandro Donatti en hem daarmee dus terughalen naar de Argentijnse competitie. Magallán komt momenteel op huurbasis uit voor Deportivo Alaves waarvoor hij tot op heden acht officiële wedstrijden speelde en één keer scoorde. Mocht hij de overstap maken naar Racing Club, dan wordt hij ploeggenoot van oud-Ajacied Darío Cvitanich.

Magallán kwam precies een jaar geleden over naar Ajax van het Argentijnse Boca Juniors. De Amsterdammers betaalden zo’n negen miljoen euro voor de verdediger, maar wist geen indruk te maken op de technische staf. Hij kwam slechts tijdens zes officiële wedstrijden in actie, voornamelijk als invaller. Na de komst van Martinez, Alvarez en de goede ontwikkeling van Schuurs, mocht Magallán afgelopen zomer dus al worden verhuurd. Of het deze winter al tot een definitief vertrek bij Ajax kan komen, is onduidelijk. Alaves huurt de Argentijn normaliter tot het einde van dit seizoen.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.