Geschreven door Maurice Heijkoop – Uitgave: 02 december 2009 23:51 – Bron: RTL 7 (tv)

Ajax-trainer Martin Jol zag zijn team vandaag met 1-2 winnen in Roemenië van FC Timisoara. “Er viel vandaag weinig eer te behalen. Vandaar dat het spel er soms niet sprankelend uitzag”, zei de trainer tegenover de camera’s van RTL 7. Al na twee minuten keken de Amsterdammers tegen een achterstand aan. “Gelukkig maakte we gelijk een doelpunt na het tegendoelpunt”, doelt Jol op de goal van Suarez in de achtste minuut.

“We hebben veel jonge jongens, maar ik denk dat dit een goede ervaring is. Door een verloren kopduel liepen we na twee minuten al achter de feiten aan. Het is goed dat we dat om hebben kunnen zetten”, aldus Jol na afloop.

Ook Suárez kwam na afloop nog even aan het woord. Hij miste tegen de Roemenen twee strafschoppen en nog een grote kans. “Ik wil deze avond vergeten, maar ik ben tevreden voor het team”, aldus Suárez, die gewoon de strafschoppen zal blijven nemen. “Ik krijg het vertrouwen van het team. Iedereen kan de penalty missen. Vanavond ging het niet goed, maar ik neem de volgende ook gewoon.”  

Reageren op dit bericht