Geschreven door Martijn Ruiter – Uitgave: 30 september 2012 23:26 – Bron: Ajaxinside.nl

Real Madrid kende vanavond een uitstekende generale repetitie voor het Champions League-duel met Ajax, aankomende woensdag. De Madrilenen speelde vandaag thuis tegen Deportivo La Coruña. De thuisploeg won, dankzij sterspeler Cristiano Ronaldo, met 5-1. Zodoende reizen de Spanjaarden met goed vertrouwen af naar de Amsterdam ArenA.

Alvaro Arbeloa en Xabi Alonso kregen rust bij De Koninklijke. De bezoekers begonnen voortvarend aan het duel. Aanvaller Riki prikte na een kwartier spelen de 0-1 op het scorebord. Lang kon Deportivo niet genieten van de voorsprong. Zeven minuten na de openingstreffer kreeg Real Madrid een strafschop. Angel di Maria werd naar de grond gewerkt en Cristiano Ronaldo benutte de strafschop koelbloedig.

Tien minuten voor de rust maakte Angel di Maria, na een briljante steekbal van Luca Modic, de 2-1.Vlak voor de rust zette de Argentijnse doelpuntenmaker voor op Sergio Ramos. Die schoot op doel, maar zijn inzet werd gekeerd. In de rebound kopte Cristiano Ronaldo wel raak, 3-1. Na ruim een uur spelen maakte Pepe de vierde treffer. De Portugese schoffelaar liep een vrije trap simpel binnen.

Acht minuten voor tijd mocht Ronaldo opnieuw aanleggen vanaf elf meter. De strafschop werd erg makkelijk gegeven. Ricardo Kaka schoot de bal op de hand van een verdediger, die zijn hand keurig langs zijn lichaam hield. Echter zag de arbitrage er een penalty in. Opnieuw passeerde Ronaldo de doelman en zette daarmee de 5-1 eindstand op het scorebord.  

Reageren op dit bericht