UPDATE: Varane gewoon inzetbaar tegen Ajax

Ajax neemt het komende dinsdag in de achtste finales van de Champions League op tegen Real Madrid waar de 1-2 nederlaag in Amsterdam moet worden rechtgetrokken. De kansen van de Amsterdammers zijn op papier mogelijk niet groot, maar lijken wel toe te nemen. Waar eerder Sergio Ramos bewust een gele kaart pakte waardoor hij de tweede wedstrijd tegen Ajax moet missen, moeten de Madrilenen nog een sterkhouder missen.

Raphael Varane is afgelopen week in het Copa del Rey duel tegen FC Barcelona geblesseerd geraakt en moet zo goed als zeker het Champions League treffen met Ajax missen. Varane en Ramos vormen normaliter het ijzersterke verdedigingscentrum van Madrid.  Bovendien staat El Classico ook deze zaterdag weer op het programma, waar Ajax het weekend rust heeft gekregen. In Spaanse media gaat zelfs bericht dat Madrid spelers wil sparen tegen Barcelona om goed voor de dag te komen tegen Ajax. Wordt vervolgd!

UPDATE:
Rafael Varane is gewoon inzetbaar tegen Ajax. De Fransman begint in de basis en vormt het centrale verdedigingsduo met Nacho Fernandez.

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.