Remko Pasveer: ‘Dit is absoluut een kroon op het werk’

Remko Pasveer maakt de overstap van Vitesse naar Ajax en in gesprek met de NOS legt hij uit hoe het is gelopen. “Ik was er zo goed als uit met Vitesse, maar toen kwam Ajax ertussen. Ajax was een hele interessante optie voor mij. Ik doe Vitesse te kort als ik zeg dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging, maar je wil je zelf wel blijven vernieuwen.”

In Amsterdam wordt Pasveer keeper naast onder meer Maarten Stekelenburg en de nog geschorste André Onana. “Natuurlijk ga ik de concurrentie aan. Maar je weet dat Onana nog tot februari buitenspel staat. Dat is vervelend voor hem, maar dat biedt perspectief voor andere jongens en daarmee is de pikorde wel veranderd. Hoe ze het met Onana oplossen is aan Ajax.”

Voor de inmiddels 37-jarige Pasveer voelt de stap naar Ajax als een prachtige beloning. “Ik denk niet dat mensen dit hadden verwacht. Ik zelf eigenlijk ook niet. Maar als ik dan terugkijk dan denk ik dat ik het heb verdiend door al het werk en energie die ik erin heb gestoken. Dit is absoluut een kroon op het werk.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.