Rensch lacht om VVV-er Machach: “Op het einde zie je wie de sterkste is”

Ajax won de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen met 3-1 van VVV-Venlo. De Limburgse club is door deze verliespartij gedegradeerd uit de Eredivisie. Kennelijk was de teleurstelling zo groot bij de VVV-er Zinédine Machach dat hij zich liet gaan tegen de Ajacied Devyne Rensch.

Machach beet verbaal op een vreemde en lage manier van zich af in het veld. Met ‘in the streets, I kill you my friend’ dacht de ‘Fransman’ stoer te doen tegen de Ajax-verdediger. “Ik heb later allemaal gehoord wat hij zei”, zegt de jeugdinternational tegen ESPN. “Ik moest daar alleen maar om lachen. Op het einde zie je wie de sterkste is. Hij ging volgens mij geblesseerd naar de kant en durfde me niet meer aan te kijken. Dat zegt wel genoeg denk ik.”

De 18-jarige verdediger maakte Machach nog wat verder belachelijk. “Hij staat natuurlijk achter en ik heb hem in mijn broekzak”, aldus Rensch. “Dan ga je zulke dingen zeggen. Wat hij allemaal zegt, dat boeit me alleen niet. Hij moet naar mijn straat komen, dan zien we wel. Nu mag ik het ook zeggen”, zegt de back met een flinke knipoog. “Ik maak een grapje.”

Forum: Ajax: Seizoen 2020/21 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
ESPN

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.