De Toekomst

Rensch winnaar van de Abdelhak Nouri Trofee

Devyne Rensch is uitgeroepen tot het grootste talent van de jeugdopleiding van Ajax van het seizoen 2019/2020, meldt Ajax.nl. Naci Ünüvar was vorig seizoen de winnaar van de Abdelhak Nouri Trofee.

De prijs werd aan Rensch overhandigd door de familie van Abdelhak Nouri en hoofd jeugdopleiding Saïd Ouaali. Rensch: “Deze trofee gaat een mooie plek krijgen op mijn kamer. Ik heb er geen woorden voor. Ik had het echt niet verwacht. Ik zal jullie niet teleurstellen nu ik deze prijs heb gewonnen”, aldus de trotse 17-jarige Ajacied.

Hoofd jeugdopleiding Saïd Ouaali heeft ook complimenten voor de verdediger die al sinds zijn dertiende jaar actief is op De Toekomst: “Devyne is een veelzijdige verdediger. Hij is multifunctioneel inzetbaar achterin. Wat hem een Ajax-verdediger maakt, is dat hij in balbezit ook goed is.”

“Hij is een evenwichtige jongen en stelt zich leerbaar op. Hij heeft een rustige persoonlijkheid. Dat is misschien ook een aandachtspunt voor de komende periode. Als centrale verdediger moet je ook bepaalde leiderschapskwaliteiten ontwikkelen. Daar is hij nu druk mee bezig. Ik denk dat jongens van Ajax 1 hem daarbij helpen. Hij heeft dus een prima omgeving om de volgende stappen te zetten.”

Forum: Ajax: Seizoen 2020/21 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.