Ricardo Kishna: ‘Ik kon niets goed doen in zijn ogen’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 29 juli 2015 09:09 – Bron: Voetbal International

1417093631

Ricardo Kishna rondt vermoedelijk deze week zijn transfer naar Lazio Roma af. De buitenspeler vindt het enerzijds jammer dat hij vertrekt bij Ajax, maar volgens hem zelf was het zijn enige keuze. “Het is bij Ajax niet geworden wat ik ervan had verwacht. Zo simpel is het gewoon. Dat vind ik oprecht jammer”, aldus de buitenspeler in gesprek met Voetbal International. “Maar ik moest verder. Ik dreigde vast te lopen.”

Kishna legt de grootste oorzaak bij zijn wisselvallige relatie met Frank de Boer. “Soms ging het een fase beter tussen ons, maar we bleven tegen dezelfde problemen aanlopen. Op een gegeven moment zag ik niet meer in hoe we tot een goede samenwerking konden komen. Ik ben een liefhebber van voetbal, ik doe niets liever, maar steeds vaker ging ik met een rotgevoel naar de club. Niet vanwege het contact met medespelers, dat is altijd goed gebleven. Maar ik kreeg steeds meer het idee dat de trainer me liep te zoeken. Dat ik niks goed kon doen in zijn ogen. Dat gaat aan je vreten.”

Toch weet ook Kishna dat de problemen ook deels bij zichzelf liggen. “Ik wil de oorzaak niet alleen zoeken in de speelwijze of de trainer. Die factoren speelden een belangrijke rol, dat wel. Maar ik moet ook kritisch naar mezelf kijken. Ik heb te wisselvallig gepresteerd. Dat weet ik van mezelf. Over vorig seizoen kan ik onmogelijk tevreden zijn. Volgend jaar wil ik met een ander gevoel kunnen terugblikken. Ik weet wat me te doen staat bij Lazio. Knallen met die handel.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.