Riechedly Bazoer: ‘Het liefst blijf ik bij Ajax’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 29 augustus 2016 19:53 – Bron: FOX Sports

1459286712

Riechedly Bazoer wordt genoemd als mogelijk vertrekkende speler bij Ajax waardoor de komst van Hakim Ziyech kan worden verantwoord. Als het aan de middenvelder ligt, komt er echter niks in van een transfer. “”Als het aan mij ligt, blijf ik gewoon speler van Ajax, absoluut. Ik heb het enorm naar mijn zin, heb vorig jaar een goed seizoen gedraaid. Nu gaat het wat minder en werk keihard om daar bovenop te komen.”

Toch draait Bazoer niet om de geruchten heen. “Ik ga niet liegen: er spelen wel dingen op de achtergrond, maar daarvoor moet je bij mijn broer (zaakwaarnemer red.) zijn”, aldus de international in gesprek met FOX Sports die zich momenteel met het Nederlands Elftal voorbereidt op interlands tegen Griekenland en Zweden. “Net als vorig seizoen is er interesse vanuit het buitenland, dat is even afwachten. Het liefst blijf ik bij Ajax, maar je moet altijd de deur op een kiertje houden.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.