Riechedly Bazoer: ‘Ik schiet ‘m aardig binnen’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 20 december 2015 20:11 – Bron: FOX Sports

1389121921

Riechedly Bazoer werd zondag tegen De Graafschap de matchwinner. Met een mooie volley schoot hij Ajax naar drie punten. “Zonder na te denken schiet ik ‘m gewoon binnen”, blikt hij terug op de goal. Behalve het mooie doelpunt, viel er verder weinig te genieten in de ArenA. “De eerste helft waren wij niet goed, het baltempo lag veel te laag, dan speel je ze niet kapot. Dat gaf de trainer in de rust aan. Hij was niet blij met ons spel.”

Na rust, met onder andere Vaclav Cerny in de ploeg, kreeg Ajax veel meer grip op de wedstrijd. “In de tweede helft gaat het iets beter, creëren we ook veel kansen en schiet ik ‘m aardig binnen. Ik vond dat ik zelf wel lekker in de wedstrijd zat, ook in de eerste helft. Maar het was nog niet de Bazoer die jullie kennen.” Zichtbaar teleurgesteld werd hij nog gewisseld. “Na het doelpunt ging ik beter spelen en ging het lekker. Maar het is de keuze van trainer, die moet je accepteren.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.