@ ajaxron

ga nou niet huilen om het vertrekt van rommedahl en pantelic.

Waar gaat het heen met ajax als we daar al wakker van moeten liggen. Zijn gewoon spelers voor de sub-top. Rommedahl 2 seizoenen geleden nog uitgekost door vele supporters, nu heeft hij het dit seizoen aardig gedaan en dan is het ineens wanbeleid en moet van den boog vertrekken?

Neem van mij aan dat ze echt wel bezig zijn met een vervanger voor de spits-positie. Ik vind het juist goed dat ze het contract van pantelic niet willen verlengen met 2 jaar.

Ik weet niet of je een seizoenskaart hebt of alleen de samenvatting ziet maar pantelic doet in een wedstrijd echt zoveel fout. Maar aangezien je bij ajax als spits zijnde zoveel kansen krijgt liep hij wel 1 op 2. Ok ik kan dus ook niet ontkennen dat hij het aardig deed maar ik vind het echt geen topspits of iemand die ajax absoluut moet behouden.

Ik had liever een spits als bas dost zien komen die nog veel potentieel heeft en neem van mij aan dat hij ook wel 1 op 2 zal lopen.

Reageren op dit bericht