Ajax spelers doelpunt

Robben onder de indruk: “Ik vond Ajax erg goed. Ze speelden met lef en durf”

Arjen Robben was gisteren met Bayern de tegenstander van Ajax. De Champions League-wedstrijd werd na een attractief duel afgesloten met een 1-1 gelijkspel. De Amsterdamse club kwam meer dan goed mee met de Duitse rekordmeister. Iets wat de 34-jarige Robben ook opmerkte. De aanvaller was onder de indruk van het jonge Ajax-team.

“Zoals Ajax speelde, hadden wij het ook willen doen”, zei Robben voor de camera van Veronica. “Ik vond ze erg goed. Ze speelden met lef en durf en wij hadden daar geen antwoord op. En dan loop je achter de feiten aan. Frustrerend dat het er op dit moment even niet in zit bij ons. Ik heb er de pest in en baal, maar ik ben ook realistisch. De recente ontwikkelingen bij Ajax en ook bij PSV zijn mooi voor Nederland en Oranje. Maar zoals ik al zei, op dit moment ben ik bezig met mijn club”, aldus de Bayern-speler.

Bayern begon nog prima met een goal in de vierde minuut, maar daarna rechtte Ajax de rug en kwam het ijzersterk terug. “We waren meteen gevaarlijk en hadden de overhand. Na die 1-0 wil je dan doordrukken, maar de wedstrijd kantelde. Ajax speelde gewoon goed. Dat kunnen we ook, alleen vandaag hadden we geen grip”, zegt Robben, die behalve de zwakte van de eigen ploeg ook de kracht van Ajax zag. “Het leek of we iedere keer net een stap te laat waren. Dat leek niet alleen zo, dat was ook zo. Complimenten voor Ajax”, zo besluit de ex-international.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
Veronica

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.