Hakim Ziyech

“Roma ziet Ziyech als rechtsbuiten; Ajax en Roma nog ver uit elkaar”

Hakim Ziyech leek al zowat weg bij Ajax, maar zo ver is het nog lang niet. De Amsterdamse club en AS Roma zijn het nog niet eens geworden over de transferprijs. Ook meldt Il Romanista dat Ziyech in Rome niet gezien wordt als een middenvelder, maar als rechtsbuiten.

Op die positie zou Ziyech wel bovenaan het verlanglijstje staan van Roma. Ziyech heeft al een tijdje een akkoord met de Italiaanse club en daarom heeft de 25-jarige Ajacied aanbiedingen uit de Premier League en de Bundesliga afgezegd.

De onderhandelingen tussen de clubs lopen dus wel stroef. Ajax wilde 45 miljoen euro hebben, maar zou inmiddels met de vraagprijs zijn gezakt naar iets minder dan 40 miljoen. Het laatste bod van AS Roma ligt tussen de 22 en 25 miljoen. Die transfersom zou door bonussen nog kunnen stijgen tot 30 a 32 miljoen euro.

Ondertussen kijkt Roma verder naar alternatieven voor Ziyech. Eén van die kandidaten zou Emil Peter Forsberg van RB Leipzig zijn. De Duitse club vraagt echter ook een flink bedrag (40 miljoen euro) en de Zweed staat in de concrete belangstelling van Arsenal en Atletico Madrid.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.