Justin Kluivert

Ronald de Boer baalt van soap rond Kluivert: “Salariseis is toch onzin?”

Ronald de Boer, analist bij FOX Sports, vindt dat Ajax niet moet toegeven aan de eisen van Justin Kluivert en diens zaakwaarnemer Mino Raiola. Volgens onder andere De Telegraaf zou Raiola eisen dat zijn cliënt de best verdienende speler wordt bij de Amsterdamse club.

“Raiola heeft wel wat clubs waar hij naar binnen kan lopen. Maar of dat verstandig is? Ik zeg van niet”, zegt De Boer. “Die salariseis is toch ook onzin? Hij heeft het talent, maar nog niet de status van een gearriveerde speler. Hij is niet iemand van wie je zeker weet dat hij twintig goede wedstrijden achter elkaar speelt. Dus het is logisch dat Ajax er niet aan wil meewerken.”

Manchester United zou één van de clubs zijn die Kluivert van Ajax wil overnemen. De Boer: “Manchester United? Ik schat Marcus Rashford nog iets hoger in dan Kluivert en die speelt al niet. Ik denk ook niet dat hij naar Barcelona gaat, want daar spelen Philippe Coutinho en Ousmane Dembélé al”, aldus de voormalige middenvelder van Ajax.

“Deze jongen moet gaan spelen. Hij moet ergens spelen waar hij zoveel mogelijk meters kan maken”, vult zijn collega-analist Arnold Bruggink aan. “Ik begrijp het wel als hij naar Manchester United gaat en vervolgens verhuurd wordt.” Justin Kluivert zelf is naar eigen zeggen er nog niet honderd procent uit waar zijn toekomst ligt.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
FOX Sports

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.