Justin Kluivert

Ronald de Boer knapt af op Kluivert: “Loopt er bij alsof hij alles heeft bewezen”

Ronald de Boer heeft geen enkel begrip voor wat Justin Kluivert negen dagen geleden heeft gezegd. In het ‘interview‘ met De Volkskrant deed die laatste uit de doeken dat hij niet zal bijtekenen bij Ajax. Dit en de manier waarop het gebeurde is tegen het zere been van de ex-Ajacied De Boer.

“Justin loopt er weleens bij alsof hij alles al heeft bewezen”, zegt De Boer over de 19-jarige Ajacied in Het Parool. “En hij vindt het gek dat Ajax aan hem wil verdienen? Als Ajax niet probeert te verlengen en hij blijft, loopt hij volgend jaar gratis de deur uit. Iedereen zou Ajax dan voor gek verklaren.” Volgens de laatste sterke geruchten zou Ajax 20 miljoen euro vragen voor de eenmalige international.

De Boer, die nu werkzaam is als voetbalanalist bij FOX Sports, heeft het helemaal gehad met Kluivert en zijn aanhang. “Hij kan wel zeggen dat hij een Ajax-hart heeft, maar als hij een mooie transfer kan maken, is hij zo weg en steekt hij het geld in zijn eigen zak. Ik vind het allemaal ontzettend kort door de bocht. Hij is godverdomme net negentien jaar. Sorry, ik kan daar echt kwaad om worden”, aldus de 48-jarige ex-voetballer die bij Ajax tot 366 officiële wedstrijden kwam.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.