Ronaldo in de basis, Chiellini ontbreekt

Cristiano Ronaldo start zo goed als zeker in de basis tegen Ajax woensdag. De 34-jarige Portugees is voldoende hersteld van zijn hamstringblessure. Giorgio Chiellini ontbreekt verassend genoeg in de selectie van Juventus. Hij heeft een kuitblessure opgelopen in de laatste training voorafgaand aan het duel van Ajax – Juventus.

Ronaldo had in de interland van Portugal tegen Servië na een sprint een hamstringblessure opgelopen. Het was zeer twijfelachtig of de aanvaller het duel met Ajax zou halen. Juventus-trainer Massimiliano Allegri heeft vandaag tijdens de persconferentie gezegd dat Ronaldo in de basis start: ‘Het gaat goed met hem, als er niks geks gebeurt, zal hij morgen in de basis starten’.

Chiellini doet woensdagavond dus niet mee in het kwartfinaleduel van de Champions League. Door zijn kuitblessure is hij in Turijn gebleven om te herstellen. Het gemis van de leider van de ‘Oude Dame’ zal zeker gevoeld worden. Daniele Rugani zal de opvolger zijn van de 34-jarige Italiaan.

De wedstrijd Ajax – Juventus begint morgen 10 april om 21:00 uur en wordt afgetrapt in de Johan Cruijf Arena. De wedstrijd wordt geleid door de Spaanse scheids Carlos Del Cerro Grande.

Bron:
Telegraaf

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Koen van Son

Koen van Son