Roy baalt van vertrek Kishna

1417093631

Bryan Roy baalt ervan dat een talent als Ricardo Kishna op 20-jarige leeftijd de overstap gaat maken naar Lazio Roma. “Ik gun Ricardo deze transfer van harte. Maar ik vind het jammer dat hij hier nooit is geslaagd, omdat ik weet hoe ongelooflijk goed hij kan voetballen. Rica is van de buitencategorie”, aldus de voormalig profvoetballer die als individueel trainer werkt bij Ajax en zo Kishna van dichtbij heeft meegemaakt.

“Als je twintig jaar bent, hoor je niet naar het buitenland te gaan”, vervolgt Roy in De Telegraaf. Hij erkent ook dat Kishna tot op heden nog niet volledig is doorgebroken. “Dat hij tot dusver niet alles uit zijn carrière heeft gehaald, is in de eerste plaats zijn eigen verantwoordelijkheid. Maar ik vind dat wij als Ajax ook onze verantwoordelijkheid moeten nemen. Ricardo is lichamelijk nooit helemaal fit geweest en daardoor mentaal ook nooit top.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.