Rulli rest van het jaar uitgeschakeld

Geronimo Rulli komt dit kalenderjaar niet meer in actie voor Ajax. De doelman raakte tegen Heracles Almelo al na ruim een half uur spelen geblesseerd aan zijn schouder en moest zich laten vervangen door Jay Gorter. Nu blijkt dat de blessure dermate ernstig is dat de Argentijn voor de winterstop zeker niet meer in actie zal komen.

Rulli kwam in januari over van Villarreal en werd direct de eerste keeper. Ook dit jaar onder Maurice Steijn was hij de eerste keus onder de lat. De vraag is hoe de hoofdtrainer het nu gaat invullen. Aanvankelijk mocht Gorter op huurbasis vertrekken en werd Diant Ramaj gehaald als tweede keeper. Echter gezien Gorter al de hele voorbereiding mee heeft gedraaid, kreeg hij zondag de voorkeur boven Ramaj. Remko Pasveer is voorlopig ook nog uitgeschakeld met een blessure. Het is onduidelijk of Gorter nog altijd mag vertrekken op huurbasis.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.