Ryan Gravenberch: ‘Die zat er goed in hè?’

Ryan Gravenberch reageerde opgetogen na de bekerwinst tegen Vitesse. “De eerste prijs is binnen, daar ben ik blij mee. Na de goal kreeg ik wel een oppepper. Die zat er goed in he?”, zegt hij lachend. De wedstrijd bleef lang op 1-1 hangen, maar de slotfase scoorde Neres de winnende treffer. Heeft hij getwijfeld aan de zege? “Nee, daar heb ik eigenlijk niet aan getwijfeld. We gingen door na die rode kaart. We bleven pushen en toen viel die goal.”

Het was voor Gravenberch één van zijn betere wedstrijden van de afgelopen weken waarin de middenvelder minder goed tot zijn recht kwam. “Tegen Roma heb ik twee wedstrijden niet echt lekker gespeeld. Dan zetten ze een man vast op mij. Daar moet ik mee leren omgaan en een oplossing voor vinden, maar dat komt uiteindelijk wel goed.” En tot slot de vraag: blijf je bij Ajax? “Ik wil dolgraag bij Ajax blijven. Ik wil mij hier nog verder doorontwikkelen.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.