Ryan Gravenberch: ‘Ik ben vandaag wel tevreden over mezelf’

Ryan Gravenberch was woensdagavond tegen FC Midtjylland enorm belangrijk door met een heerlijk schot van buiten de zestien meter de score te openen. “Meestal schiet ik over of naast, dus nu heb ik een beetje een afspraak met Zakaria Labyad. Hij zegt altijd: Gewoon met je binnenkant schieten. Vandaag was het dus raak, met mijn binnenkant”, aldus de middenvelder tegenover FOX Sports.

Gravenberch was dus belangrijk en speelde een solide pot. Zo vond hij zelf ook. “Ik vond mezelf wel goed spelen. In balbezit, maar ook zonder bal. Ik ben vandaag wel tevreden over mezelf, ja”, aldus de nog altijd pas 18-jarige Ajacied die in de rol van Frenkie de Jong speelt. “We zijn twee verschillende spelers, die bij Ajax wel in dezelfde rol spelen. Wat ik van hem wil leren? In dat goede Champions League-jaar zakte hij vaak uit, dat probeer ik nu ook te doen. En we vinden telkens de vrije man, dus dat gaat goed.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.