Ryan Gravenberch: ‘Meerdere clubs hebben interesse’

Ryan Gravenberch is op weg naar de uitgang bij Ajax. De middenvelder staat in de belangstelling van onder meer Bayern München en die zouden al 25 miljoen euro hebben geboden op de Ajacied. “Ik heb dat ook gelezen in het nieuws. Als je 25 miljoen waard bent dan mag je wel trots zijn, want dat is een hoop geld natuurlijk”, aldus Gravenberch tegenover de NOS wanneer hij zich bij Jong Oranje meldt.

Hoe het precies met de onderhandelingen gaat, weet hij niet. “Ik houd mij er eerlijk gezegd niet zo mee bezig, dat ligt bij mijn vader en mijn zaakwaarnemer. Natuurlijk weet ik wel van de interesse van Bayern. Maar er zijn wel meerdere clubs geïnteresseerd”, zo vertelt Gravenberch openhartig. Maar ziet hij zichzelf nu al een basisplek veroveren op het middenveld van Bayern München? “Op dit moment wil ik nog niet zover vooruit kijken. Ik ben speler van Ajax en heb nog een contract.”

Dat contract loopt echter medio 2023 af. Ajax wilde zijn verbintenis graag verlengen, maar zover is het niet gekomen. “De contractonderhandelingen zijn inmiddels wel stopgezet”, bevestigt de nog altijd pas 19-jarige Ajacied. “Dus ik heb nog een éénjarig contract. That’s it. Ik weet niet of het mijn laatste maanden bij Ajax zijn omdat ik nog een jaar heb, maar we zullen het zien.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.