De Toekomst

Saïd Ouaali langer bij Ajax als hoofd jeugdopleiding

Saïd Ouaali heeft zijn contract bij Ajax verlengd. Het hoofd van de jeugdopleiding blijft nu tot medio 2021 verbonden aan de Amsterdammers. Zijn oude verbintenis zou na het huidige seizoen verlopen. “Wij wilden graag met Saïd verder”, vertelt Marc Overmars die onlangs ook zelf bijtekende bij Ajax. “Hij is een harde werker en een betrouwbaar persoon met een stabiel karakter.”

Toen hij hier begon was het een roerige tijd, maar mede dankzij hem heeft de opleiding een goed vervolg kunnen geven aan de destijds ingeslagen weg. We zien veel goede ontwikkelingen bij de jeugd. Het meest in het oog springt de toename van het aantal trainingsuren. Wij zijn er van overtuigd dat de talenten zich daardoor nog beter en sneller ontwikkelen. Deze verlenging draagt ook bij aan de rust rondom onze opleiding, waardoor we volgende stappen kunnen gaan maken om nóg beter te worden.”

Ouaali zelf is ook erg blij dat hij nu duidelijkheid heeft over zijn toekomst. “Ik ben blij dat ik mijn verblijf bij Ajax met 2 jaar heb mogen verlengen. Het getuigt van veel vertrouwen dat Ajax met mij verder wil, daar ben ik trots op. In de afgelopen jaren heb ik samen met alle medewerkers hard gewerkt om het niveau van onze opleiding verder omhoog te brengen.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.