Sánchez en Veltman missen volgende Europa League wedstrijd

Geschreven door Danique Eijkenboom – Uitgave: 23 februari 2017 22:20 – Bron: Goal.com

Davinson Sánchez en Joël Veltman missen allebei de eerstvolgende Europa League wedstrijd. Beide verdedigers liepen tegen een schorsing aan in de wedstrijd tegen Legia Warschau.

Sánchez en Veltman stonden vooraf de wedstrijd tegen de Poolse nummer 3 op pelt. Sánchez kon niet aan een schorsing ontkomen, wegens de bal wegtrappen na een overtreding op een Legia-speler. Daaropvolgend pakte ook Veltman een gele kaart, die aan de noodrem trok toen de linkervleugelaanvaller van Legia doorstoomde.

Peter Bosz staat voor een flinke kluif om de boel om te gooien. Hij kan dus niet beschikken over zijn vaste centrale verdediger Sánchez, die na alle waarschijnlijkheid wordt vervangen door Matthijs de Ligt of Heiko Westermann. De rechtsbackpositie is iets makkelijker voor Bosz. Daar kan hij Kenny Tete opstellen als enige en begrijpelijke optie. De oefenmeester zelf reageerde vrij nuchter tegenover het ‘probleem’. “Dan ga ik maar twee andere opstellen…”, grapte hij.
 

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.