Edwin van der Sar

Van der Sar op oorlogspad: “We hebben een meerjarenplan gemaakt”

Bron
Ajax Inside

Algemeen directeur Edwin van der Sar is sinds een paar dagen niet meer actief als voorzitter van het Technisch Hart. Toch heeft de directeur nog grootse plannen met de Amsterdamse club. De voormalige topkeeper en zijn medewerkers hebben een heus plan ontwikkeld waarmee Ajax weer mee zou kunnen doen in Europa.

“Commercieel gaat het goed, maar het gaat om de prestaties op het veld. Dat is het allerbelangrijkste. We hebben een meerjarenplan gemaakt. Binnenkort zal dat uitgerold worden”, zegt Van der Sar in het programma Ajax Inside.

“Dat gaat over de manier waarop wij denken dat we de komende jaren weer een kracht in Europa kunnen zijn. Dat moet je eerst in Nederland laten zien. We zijn financieel daadkrachtig, dus we kunnen aankopen doen die nodig zijn. Dat zullen we niet nalaten”, gaat de Ajax-directeur verder.

Uiteraard gaat dit niet ten koste van de eigen jeugd. “We blijven jeugd de kans geven. In de hele wereld worden we daarom geprezen, maar we moeten wel kijken hoe we een versterking aan kunnen trekken om weer naar de Europese top te gaan.”

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

 

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.