Sarasola versterkt selectie Ajax Vrouwen

Geschreven door Dominique van Loo – Uitgave: 21 augustus 2015 16:20 – Bron: Ajax.nl

De Ajax Vrouwen beschikken dit seizoen over drie keepsters. De 24-jarige Spaanse Eli Sarasola is de nieuwste aanwinst voor de ploeg van Ed Engelkes. “Ik heb lang op dit moment gewacht. Het is voor mij bijzonder dat het nu zo ver is. Daar ben ik heel erg blij mee”, aldus Sarasola.

De keepster stond eerder onder contract bij FC Barcelona, College of Charleston (USA) en het Spaanse nationale team Onder 19 en Onder 17. Engelkes toont zich zeer tevreden met zijn nieuwste aanwinst: “Ze is een prettige persoonlijkheid, leergierig en een keepster die bij onze manier van spelen past. Mede door haar achtergrond bij FC Barcelona is ze gewend om deel te nemen aan het spel.” Naast Sarasola is ook keepster Paulina Quaye nieuw dit seizoen. Zij tekende begin deze zomer een eenjarig contract.

De Ajax Vrouwen trappen vanavond het nieuwe Eredivisie seizoen af met een thuiswedstrijd. Op de Toekomst zijn de vrouwen van sc Heerenveen de tegenstander. De wedstrijd begint om 19:30 uur en de toegang is gratis.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.