Schenk verruilt Ajax voor Go Ahead Eagles

Geschreven door Dennis de Bruin – Uitgave: 14 juni 2013 11:32 – Bron: GA-Eagles.nl

Xandro Schenk laat Ajax definitief achter zich. De 20-jarige verdediger mocht zich twaalf jaar lang speler van Ajax noemen. Nu maakt hij de overstap naar Go Ahead Eagles, waar hij voor twee jaar tekent. Het afgelopen half jaar speelde Schenk op huurbasis voor de club uit Deventer, die vorige maand promoveerde naar de Eredivisie. Na de winterstop speelde de verdediger 15 duels voor de Eagles en daarin scoorde hij één keer.

Tot een debuut in het eerste elftal van Ajax kwam het nooit voor Schenk en dus kiest hij nu voor het avontuur bij de promovendus. De afgelopen maanden veroverde hij een basisplaats bij Go Ahead, die hij komend seizoen graag wil behouden. “De komende twee jaar wil ik die geweldige periode overtreffen”, vertelt Schenk op de clubsite van de Eagles. “Ik ben heel blij dat ik mezelf bij Go Ahead Eagles kan ontwikkelen op een hoger niveau”.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.