Ajax Logo

Scherpen over transfer naar Ajax: “Het is de beste club van Nederland”

Kjell Scherpen wil naar Ajax. Dat laat de keeper van FC Emmen weten na de thuisnederlaag tegen Ajax (2-5). De 19-jarige doelman laat zich niet van een transfer weerhouden ondanks het kinderachtige spandoek van de meegereisde Ajax-fans gisterenavond.

Scherpen zette als 11-jarige jongen wat minder vleiende dingen over Ajax op twitter. Iets waar sommige supporters moeite mee hebben. “Je ziet dingen voorbij komen, maar ik focus mij op de wedstrijd. Ik sluit mij ervoor af. Dat heb ik met meer dingen dit seizoen gedaan”, zegt Scherpen in gesprek met FOX Sports.

Ajax en FC Emmen vervolgen later deze week de transfergesprekken over Scherpen. “De clubs zijn in gesprek. Het gaat de goede kant op, dus het is even afwachten”, aldus het talent. “Bij Ajax kan ik mij goed ontwikkelen. Het is de beste club van Nederland.”

“Ik praat er ook over met mijn familie en zaakwaarnemer. Zij vertellen mij dat ik moet doen waar ik mij goed bij voel”, zegt Scherpen. De jeugdinternational zou volgend seizoen via een huurconstructie toch nog voor FC Emmen kunnen uitkomen. “Maar dan moeten we er wel inblijven natuurlijk.”

Forum: Ajax: Seizoen 2018/19 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.