Schöne gaat voor ‘gelijkspelletje’ bij Feyenoord – Utrecht

1477312083

Lasse Schöne moest midweeks tegen Schalke 04 vanaf de tribune toekijken wegens een schorsing. “Ik was heel gespannen voor de wedstrijd. Het is natuurlijk een hele andere spanning, want je kan zelf niks doen. Maar na de eerste tien minuten zat ik wel vrij rustig op de bank. We domineerden en maakten een snelle goal. Het stond gewoon goed. We moeten ons alleen belonen met meer goals, maar 2-0 is ook een geweldig resultaat”, aldus de Deen tegenover Ajax TV.

Het feit dat de wedstrijden elkaar rap opvolgen, vindt hij geen probleem. “We zijn allemaal fit, er wordt goed getraind. Dus ik vind het wel fijn dat er weer een wedstrijd op het programma staat. Ik heb er wel weer zin in”, zegt hij over het duel met Heerenveen. Feyenoord krijgt intussen FC Utrecht op bezoek. “Utrecht doet het uitstekend op dit moment. Aan de andere kant doet het Feyenoord het thuis wel heel goed. Er lopen een paar Deense jongens rond bij Utrecht, dus ik zal ze even opbellen en goed scherp houden. Ik heb er wel vertrouwen in dat Utrecht het daar goed gaat doen. Ik ga voor een gelijkspelletje.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.