Lasse Schöne

Schöne: “Het hele gebeuren met Nouri zit gewoon erg diep”

Lasse Schöne is momenteel actief op het WK in Rusland. Gisteren bereikte de Deense Ajacied met zijn team de achtste finales. De 32-jarige middenvelder kreeg wel het laatste nieuws door rondom Abdelhak Nouri. Algemeen Directeur Edwin van der Sar maakte eergisteren wereldkundig dat Ajax alle verantwoordelijkheid op zich neemt en niet adequaat gehandeld zou hebben op het veld.

Voor iedere Ajacied, dus ook voor Schöne, was dit even slikken. “Je wordt even teruggeworpen naar het slechte gevoel van een jaar geleden. Want het hele gebeuren met Nouri zit gewoon erg diep,” zegt de international in gesprek met De Telegraaf. “Daarom wil ik nu niet te veel ingaan op bijvoorbeeld de vertrouwensband tussen spelers en medische staf bij Ajax. Na wat is gebeurd in onze groep, is het belangrijk dat er vertrouwen is tussen alles en iedereen.”

Het WK werd door het nieuws weer even naar de achtergrond verdrongen voor Schöne. “Het zijn moeilijke momenten, allereerst natuurlijk voor de direct betrokkenen. Voor mij is het een vervelende situatie omdat ik me tegelijkertijd moet focussen op Denemarken om zover mogelijk te komen op dit WK.”

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
De Telegraaf

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.