Lasse Schöne

Schöne houdt hoop op landstitel

Lasse Schöne wil nog niet buigen voor PSV. De Deense middenvelder is van mening dat ondanks de 7 punten achterstand van Ajax, zijn ploeg hoop moet houden op de landstitel. “Zolang het nog kan moet je er ook in blijven geloven”, stelt hij tegen AT5. “Het wordt wel steeds moeilijker. Volgende week wordt een bijzondere wedstrijd tegen PSV. Wij gaan ze natuurlijk niet kampioen laten worden tegen ons. De drie punten moeten mee naar Amsterdam.”

Over de wedstrijd tegen Heracles Almelo (1-0 winst red.) is hij gematigd tevreden. “We hebben veel kansen gemist”, doelt Schöne op de 35 doelpogingen waarvan er maar eentje in ging. “Dat is wel een beetje het verhaal van het seizoen, denk ik. Soms was het tempo wel een beetje te laag. Veel kansen gekregen en geen kansen weggegeven. Dat de kansen er niet gelijk ingaan is niet alleen voor ons frustrerend, maar ook voor de supporters op de tribune.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.