Lasse Schöne

Schöne: “Ik geloof er namelijk echt nog in”

PSV heeft nog altijd een voorsprong van zeven punten op Ajax. Beide clubs spelen niet hun beste voetbal, maar de Eindhovense club blijft maar de (minimale) zeges aaneenrijgen. Ajax-middenvelder Lasse Schöne heeft desondanks de hoop op een landstitel nog niet opgegeven.

“Natuurlijk is dat frustrerend”, zegt de Deense Ajacied tegen het Algemeen Dagblad. “Je denkt steeds: het gaat toch wel een kéér fout. Maar nee hoor.” Toch blijft hij hoop houden. “Ik geloof er namelijk echt nog in. Dat PSV steeds nipt wint, is voor ons frustrerend. Maar tegelijkertijd geeft het ook aan dat het een keer misgaat.”

Vorig seizoen liep Ajax de hele competitie achter de koploper (en uiteindelijke kampioen) Feyenoord aan. Ook toen legde Schöne de druk bij de andere club. “Maar dat hoort er toch een beetje bij? Ook al scheelt het maar een half procent. Het werd toch een item hè. Vind je dat ik het nu minder doe?” Morgen (zondag) moet Ajax op bezoek bij PEC Zwolle, terwijl vanavond PSV – Heerenveen op het programma staat.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
Algemeen Dagblad

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.