Schöne is kritisch: ‘Ik sta hier met een slecht gevoel’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 24 oktober 2016 14:29 – Bron: Ajax TV

1477312083

Lasse Schöne is niet blij met het gelijkspel tussen Ajax en Feyenoord. Waar de meesten er wel mee konden leven, kijkt de Deen daar anders tegenaan. “Nee ik ben niet echt tevreden, ik sta hier toch een beetje met een slecht gevoel. Als je met 1-0 voorstaat met nog vijf minuten te gaan, moet je er alles aan doen om ‘m over de streep te trekken. Als je dan zo’n goal tegen krijgt, is dat heel zuur. Dat doet pijn”, aldus Schöne in gesprek met Ajax TV.

“Ik ben nooit tevreden met een gelijkspel”, vervolgt hij. “Als je de hele wedstrijd terugziet, is 1-1 geen gek resultaat, maar als je zo dichtbij bent, is het erg zuur. We hadden onszelf een geweldige avond kunnen bezorgen door dichter bij Feyenoord te komen.” Over het spel is hij ook niet te spreken. “Iedereen heeft alles gegeven, maar we hadden beter moeten voetballen, we gingen teveel met hun mee in de strijd. We zochten te snel de lange bal en maakten verkeerde keuzes. Dat is jammer, maar het is zoals het is.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.