Lasse Schone

Schöne: “We moeten beter, daarvan zijn we ons bewust”

Zondag (gisteren) legde Ajax wederom een zeer matige partij op de mat. De vijf wedstrijden na de winterstop laten nog geen team zien dat op weg is om de achterstand op PSV te verkleinen.

De Deense Ajacied Lasse Schöne is het ermee eens, maar stipt toch een onderscheid aan tussen zijn ploeg en PSV: “Nou, wij proberen tenminste te voetballen. Daar zit wel een verschil in”, zegt de middenvelder tegen Metro. “Ik check altijd wel wat ze hebben gedaan, maar we moeten vooral naar onszelf kijken. Bij ons gaan dingen fout omdat we risico nemen in onze opbouw. Dan loop je het gevaar dat het veldspel er niet altijd goed uitziet. We moeten beter, daarvan zijn we ons bewust. En daar werken we ook hard aan.”

De international hoopt de komende weken op progressie. “Dat is het enige wat telt: alles winnen en hopen dat PSV punten morst. Komende week kunnen we weer gericht trainen. Vergeet ook niet dat we de derde trainer in een half jaar tijd voor de groep hebben staan. Iedere coach heeft een ander idee op de manier waarop ’ie wil opbouwen”, aldus Schöne.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
Metro

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.