Schreuder: “Ik wil dat Antony blijft, dus ga niet uit van transfer”

Ajax kon in de gewonnen uitwedstrijd tegen Sparta (0-1) geen beroep doen op Antony. De 22-jarige Braziliaan was door de interesse van Manchester United niet geheel geconcentreerd met Ajax bezig, sloeg twee trainingen over en zat daarom niet bij de wedstrijdselectie van de Amsterdammers.

Trainer Alfred Schreuder wil de international echter niet laten. Na afloop van Sparta – Ajax liet de coach dit nogmaals weten. ,,Ik wil dat Antony blijft, dus ik ga er niet vanuit dat hij verkocht wordt”, aldus Schreuder tegen ESPN. ,,Het geld is absurd waar het tegenwoordig over gaat. We hebben al vijf of zes basisspelers verkocht en niet de minsten. Ik vind het niet goed als wij nog een speler verkopen. Ik denk dat we financieel heel krachtig zijn.”

De Engelse club onder leiding van de voormalige Ajax-trainer Erik ten Hag zou eerder al 80 miljoen euro hebben geboden. Ajax zou echter minimaal 100 miljoen euro eisen. Manchester United, thans nummer laatst van de Premier League, zou zo wanhopig kunnen zijn dat ze dit duizelingwekkende bedrag nog zouden betalen ook.

Forum: Ajax: Seizoen 2022/23 (Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!)

Bron:
ESPN

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.