RTL7
                                                                                                                      Alfred Schreuder was een tevreden man na de 4-2 nederlaag tegen Napoli. De Ajax-trainer had namelijk prima dingen gezien bij zijn Amsterdamse team, zo liet hij weten aan RTL7.

“Ik heb een heel ander Ajax gezien dan vorige week. Het was een moedig Ajax dat de dingen samen oppakte”, aldus Schreuder na de nederlaag in Stadio Diego Armando Maradona. “Het klinkt heel raar, maar ik vind eigenlijk dat we een heel goede wedstrijd gespeeld hebben. Al ben ik natuurlijk wel teleurgesteld over het resultaat. Napoli is een hele goede tegenstander, met veel snelheid. Ze straffen kleine dingen meteen af.”

De Ajax-coach zag aanknopingspunten tegen Napoli. “Ik denk zelfs dat we een van onze beste wedstrijden van dit seizoen hebben gespeeld. En als andere mensen dat niet vinden dan is dat zo. Daar kan ik weinig mee”, aldus de stoere Barnevelder. “Napoli is een uitstekende ploeg die al zeer verdiend door is naar de achtste finales. Maar ik denk ook dat zij een veel beter Ajax dan vorige week hebben gezien.”

Forum: Ajax: Seizoen 2022/23 (Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!)