Schuurs blij met Bogarde: “Ik denk dat het mij heel goed helpt”

Perr Schuurs traint al een tijdje individueel met assistent-trainer Winston Bogarde. De twintigjarige Ajacied vond zichzelf vaak ’te lief’ in het veld en de Limburger wil  meedogenlozer worden.

“Ik denk dat het mij heel goed helpt. Als je kijkt naar hoe hij als speler was, denk ik dat ik daar veel van kan leren”, zegt de centrumverdediger in gesprek met FOX Sports. “Ik heb met hem een aantal dingen besproken: niet meer lachen zodra ik op het veld sta. Ga ik wel goed mee om. Uitstraling naar je tegenstanders toe is belangrijk. En voor mij is het alleen maar goed dat iemand zo op mij let.”

Schuurs is niet alleen mentaal aan de slag gegaan. De jeugdinternational is ook fysiek sterker geworden. “Voor mij is het gewoon belangrijk dat ik elke wedstrijd ga spelen en mezelf ga laten zien”, aldus Schuurs, die met Ajax kampioen wil worden. “We zijn niet zwakker geworden. We hebben in de voorbereiding op een goede manier gewonnen van tegenstanders van hoog niveau: we waren elke keer de beter ploeg. Met het team dat wij hebben moeten we kampioen worden.”

Forum: Ajax: Seizoen 2019/20 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.