Schuurs na goed EK in belangstelling van Napoli en andere clubs

De Telegraaf, Voetbal International en andere media melden dat Perr Schuurs in de belangstelling staat van verschillende Europese clubs. Het Italiaanse Napoli zou het meest serieus zijn in de Ajax-verdediger.

De 21-jarige verdediger speelde een goed EK met Jong Oranje en scouts uit de top van de Bundesliga, de Premier League en de Serie A waren daarvan getuige. De Telegraaf schrijft over de Duitse, Engelse en Italiaanse belangstelling voor Schuurs. De jeugdinternational is zijn basisplaats bij Ajax kwijtgeraakt aan kersvers Oranje-international Jurriën Timber, maar door zijn spel tegen Liverpool in de Champions League van vorig seizoen is de Limburger een gewilde speler.

Napoli is dus het meest concreet en de Zuid-Italiaanse club legde inmiddels al contact met het management van Schuurs en Ajax. De vraagprijs kan een probleem opleveren, want Ajax wil de verdediger niet kwijt en hoeft hem ook niet te verkopen. Ajax-directeur Overmars legde Schuurs recent nog tot medio 2025 vast. Ajax nam Schuurs in 2018 voor circa twee miljoen euro over van Fortuna Sittard. In de hoofdmacht speelde hij tot nu toe 62 officiële wedstrijden.

Forum: Ajax: Seizoen 2020/21 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.