Schuurs traint met Bogarde: “Ik moet meedogenlozer worden”

Na het vertrek van Joel Veltman is de kans op een basisplaats voor Perr Schuurs een stuk groter geworden. De twintigjarige Limburger maakt echter nog teveel foutjes, zo vindt de speler zelf ook, en is daarom aan de slag gegaan met assistent-trainer Winston Bogarde.

In de uitduels bij AZ en Getafe maakte de jeugdinternational cruciale fouten. “Dat heeft denk ik met concentratie te maken, want ik maakte die fouten in de laatste minuten”, zegt Schuurs tegen De Telegraaf. “Ik weet wat ik beter moet doen. Ik wil me nu zo goed mogelijk laten zien. Ik moet nu de kans die ik krijg, grijpen. Basisspeler van Ajax worden is nu een reëel doel.”

Schuurs hoopt te leren van Bogarde. De voormalige linksback van Ajax, Barcelona en Oranje heeft ruime ervaring met het uitschakelen van aanvallers. “Iedereen weet wat Winston voor een verdediger was. Hij kon als geen ander zijn kracht gebruiken en de laatste weken is hij erg met me bezig. Hij wil dat op mij ook allemaal overbrengen. Dat is voor mij alleen maar mooi, daar kan ik mijn voordeel mee doen. Ik moet meedogenlozer worden”, geeft Schuurs toe. “Op dat punt moet ik me nog steeds verbeteren.”

Forum: Ajax: Seizoen 2020/21 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.