Schuurs: “We hadden hier minimaal een punt verdiend”

Perr Schuurs baalt van het onnodige verlies tegen Liverpool, maar speelde zelf een goede wedstrijd: “We gingen hier voor de drie punten en we hebben wel genoeg kansen gecreëerd. We hadden hier minimaal een punt verdiend. Ik denk dat ik wel goed heb gespeeld, vooral de eerste helft. Persoonlijk kan ik wel terugkijken op een goede wedstrijd, maar ik baal wel dat we hier niet minimaal een punt hebben gepakt.”  

Schuurs tankt vertrouwen in het spelen van Champions League wedstrijden en dat voelt hij zelf ook: “Ik heb nu meer wedstrijden gespeeld in de Champions League en hoe meer wedstrijden je speelt, hoe comfortabeler je je gaat voelen. De druk is hier hoger dan in de Eredivisie en als je die wedstrijden speelt, gaat het steeds beter.”

Er gaan geruchten rond over mogelijke interesse van Liverpool in Schuurs, maar de verdediger wil zich zelf eerst bij Ajax bewijzen voordat hij nadenkt over een volgende stap: “Ik lees de geruchten ook, maar het is pas mijn eerste seizoen bij Ajax als basisspeler en ik wil hier eerst een paar seizoenen spelen en prijzen pakken. Ik ben daar dus niet echt mee bezig.”

Bron:
SBS 6

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Koen van Son

Koen van Son