Schuurs weer de fout in: “Ik heb mijn ploeg benadeeld”

Invaller Perr Schuurs baalt van de tweede tegentreffer van Ajax tegen Getafe. De 20-jarige Ajacied verspeelde knullig de bal en was zo verantwoordelijk voor de 2-0 verliespartij. Het halen van de volgende ronde in de Europa League werd daardoor nog een heel stuk moeilijker.

Het is dit seizoen niet de eerste keer dat Schuurs een cruciale fout maakte. Ajax verloor net voor de winterstop met 1-0 van AZ door een dekkingsfout van Schuurs. De Limburger maakt het zichzelf wel erg moeilijk.

“Ik kan veel goede dingen doen. Maar die foutjes in mijn spel moeten er echt uit. Natuurlijk baal ik hier enorm van. Hier word ik op afgerekend en dat is ook helemaal terecht”, zegt Schuurs tegen FOX Sports. “Zo krijg ik nooit een basisplaats. We hebben natuurlijk niet alleen door mij verloren, maar ik heb mijn ploeg benadeeld.”

Ajax neemt het aanstaande zondag in een uitwedstrijd op tegen Heracles Almelo. “Maar daarvoor zal ik nog wel even denken aan de manier waarop het 2-0 werd. Dat was mijn fout”, aldus de Ajax-verdediger.

Forum: Ajax: Seizoen 2019/20 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.