Selectie Ajax A1 voor Copa Amsterdam bekendgemaakt

Geschreven door Dennis de Bruin – Uitgave: 17 mei 2013 13:19 – Bron: Copa Amsterdam.nl

Vanaf aanstaande zaterdag wordt er in het Olympisch Stadion gestreden om de Copa Amsterdam. Het internationale jeugdtoernooi voor spelers uit de A-jeugd wordt voor de negende keer georganiseerd. Ajax is de gastheer en neemt het in de poulefase op tegen Borussia Mönchengladbach, Chelsea Ghana en Ajax Cape Town. Op zaterdag en zondag worden de groepswedstrijden gespeeld en op maandag vindt de finaledag plaats. Inmiddels heeft Ajax zijn selectie voor het komende Pinksterweekend bekendgemaakt.

1332327506

Bij het keurkorps van Alfons Groenendijk en Kenneth Perez zijn 18 spelers geselecteerd, allen 19 jaar of jonger. Daar komen nog twee spelers bij, die nog geen rugnummer toebedeeld hebben gekregen. Dat zijn de Duitse testspeler Marvin Höner en de van PSV overgekomen Riechedly Bazoer.

De selectie die Ajax bekendmaakte:
1. Peter Leeuwenburgh
2. Derwin Martina
3. Danzell Gravenberch
4. Bas Kuipers
5. Darren Rosheuvel
6. Branco vd Boomen
7. Lazic Boban
8. Djavan Anderson
9. Queensy Menig
10. Abdel Malek El Hasnaoui
11. Nick de Bondt
12. Norbert Alblas
13. Elton Acolatse
14. Tom Noordhoff
15. Kenny Tete
16. Sinan Keskin
17. Jordi Bitter
19. Sheraldo Becker

Op de website van de Copa Amsterdam (https://www.copa-amsterdam.nl/spelerslijsten/) zijn ook de selecties van de overige deelnemers te zien. Dat zijn de teams van Borussia Mönchengladbach, Chelsea, Ghana, Ajax Cape Town, Fluminense, Cruzeiro, Tottenham Hotspur en Men United.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.