Selectie Ajax blijft intact

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 31 augustus 2016 23:03 – Bron: Ajaxinside.nl

1462734546

Ajax moet mogelijk rekening houden dat er nog spelers vertrekken op de laatste dag van de transfermarkt. Volgens De Telegraaf zou het zo zomaar kunnen van Anwar El Ghazi het seizoen niet bij Ajax gaat afmaken. Er zou namelijk belangstelling zijn van topclubs uit de Italiaanse Serie A en de Spaanse Primera Division. De buitenspeler heeft een clausule in zijn contract staat dat hij voor twaalf miljoen euro mag vertrekken.

Verder is het afwachten wat er mogelijk rond Lasse Schöne en Daley Sinkgraven gaat gebeuren. Het tweetal werd genoemd als spelers die mogelijk nog deze transferperiode vertrekken bij Ajax, waarop de Amsterdammers reeds anticipeerden met het aantrekken van Hakim Ziyech. Over de Deense middenvelder gaan zware geruchten dat Dick Advocaat hem naar Fenerbahçe wil halen. Rondom Sinkgraven is het nog erg rustig. Verder is het de vraag of Thulani Serero nog een nieuwe club gaat vinden, of dat hij moet verpieteren bij Jong Ajax.

23:03 uur: Selectie Ajax blijft intact
Ajax doet niks meer op de transfermarkt, dat meldt Voetbal International. Lasse Schöne blijft dus toch bij Ajax. Ondanks interesse van Brøndby IF en Fenerbahçe komt er niks in van een transfer. Eerder lieten Riechedly Bazoer en Anwar El Ghazi ook al weten dat zij bij Ajax blijven. Rondom Thulani Serero en Daley Sinkgraven is het stil gebleven.

17:44 uur: Rust in Amsterdam
Ajax heeft de selectie rond, zo meldt Voetbal International. De kans dat er nog een buitenspeler of linksback wordt aangetrokken, is nihil. Enkel een buitenkansje zal mogelijk worden benut door de clubleiding.

17:39 uur: Anwar El Ghazi
Anwar El Ghazi blijft gewoon bij Ajax, dat laat hij via Twitter weten. “Ondanks dat het nu slechter met mij gaat bij Ajax, wil ik helemaal niet weg bij de mooiste club van Nederland. Ajax is voorlopig nog niet van mij af.” Daarmee kunnen de transfergeruchten de prullenbak in.

12:57: Lasse Schöne:
Brøndby IF wil Lasse Schöne op de slotdag van de transfermarkt terughalen naar Denemarken. De aanvallende middenvelder komt amper in de plannen van Peter Bosz voor. Zeker nu Hakim Ziyech is aangetrokken. Schöne heeft nog een contract voor één seizoen.

10:07 uur: Thulani Serero
Ajax hoopt op de slotdag van de transfermarkt nog van Thulani Serero af te komen. Het contract loopt nog één jaar door en mag volgens De Telegraaf voor slechts een half miljoen euro worden afgekocht. Serero is terugverwezen naar Jong Ajax en mag niet meespelen in officiële wedstrijden.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.