quote: AFCAdaBOMB
Wat ik denk:
Boerrigter Babel Sana

Eriksen De Jong

Poulsen

Blind Moisander Alderweireld Van Rhijn

Vermeer

Wat ik hoop:

Babel De Jong Sulejmani

Eriksen Schone

Poulsen

Blind Moisander Alderweireld Van Rhijn

Vermeer

Word lastige pot, zeker na vermoeiende wedstrijd tegen Dortmund. Denk dat het een 1-3 word

ado is een lastig potje hoor, maar we zullen wel winnen ja

maar hoezo wil je schone erin? ik vind hem te langzaam, zowel qua bewegen als bij zn controles en de handelingssnelheid..

ik zou het graag zo zien:

Boerrigter – Babel – Sana
Serero – de Jong
Poulsen
Blind – Moisander – Alderweireld – Van Rhijn
Vermeer

dit is wat ik graag zie he, niet wat het word..

ook weet ik dat ik veel commentaar en duimpjes (naar beneden dan wel) ga krijgen dat ik Eriksen er niet in heb staan, maar Eriksen staat nu al 2+ jaar in de basis en zou nu toch onderhand wel eens wat beslissender mogen worden.. ik zit me, bijna, elke wedstrijd te ergeren aan zijn ”nonchalante” kutballetjes, die simpel gezegd gewoon slecht zijn en vaak niet eens aankomen, ook loopt hij er veel te veel op zn gemakje bij en lijkt af en toe te beroerd om voor zn centen te voetballen en inzet te tonen..

Serero daarintegen doet juist wel wat Eriksen niet doet.. en dan heb ik het niet over die tackle, maar puur over zn spel, het passen, het voetballen en vooral de inzet die hij vertoond is 10x beter..

laat de discussie maar beginnen!
 
[Bewerkt door Mhrx50 op 22-09-2012 om 14:13]

Reageren op dit bericht