Serero blijft ondanks reserverol positief

Geschreven door Christiaan Stevens – Uitgave: 30 april 2016 11:23 – Bron: Ajax.nl

1356350218

Thulani Serero komt al sinds 2011 uit voor Ajax, maar komt dit seizoen niet in de plannen voor van Frank de Boer. In de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen mocht de Zuid-Afrikaan weer eens opdraven en hiermee schroefde hij zijn competitieminuten op naar iets meer dan vierhonderd. De Boer sprak na afloop ook zijn tevredenheid uit over het optreden van de kleine middenvelder.

Toch is er niemand die de 26-jarige international hoort klagen over zijn geringe speelminuten. Op de officiële Ajax site geeft Serero tekst en uitleg. “Je moet weten wat voor persoon en type voetballer je bent. Sommige spelers stoppen in zo’n situatie met in zichzelf te geloven, en houden hun kop naar beneden. Voor mij is het een ander verhaal. Ik weet wat ik kan. Natuurlijk had ik meer willen spelen, dat lijkt me duidelijk. Maar ik ben blij dat ik het team nu kan helpen. Als ik mag spelen, wil ik er staan. Dat geeft een goed gevoel.”

Of De Boer zondag in het thuisduel met FC Twente wederom een plek in de basis heeft ingeruimd voor Serero is nog onbekend. “Als ik mag spelen, dan kan ik het laten zien. En zo niet, dan zal ik het team supporten. Ik ben een positief ingesteld persoon.” Vooralsnog kijkt de Zuid-Afrikaan niet naar volgend seizoen, maar heeft ook hij maar één doel voor ogen: het behalen van de landstitel.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.