Serero heeft nooit aan vertrek gedacht

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 18 september 2015 12:00 – Bron: Telesport

1383831735

Thulani Serero mocht deze zomer vertrekken bij Ajax, maar tot een transfer kwam het niet. Dat lag mede aan de middenvelder zelf die niet op een vertrek uit Amsterdam zat te wachten. “Het was niet moeilijk dat Ajax me wilde laten gaan. Ik hou van uitdagingen, die brengen het beste in me naar boven. Ik heb dan ook niet echt concreet aan een vertrek gedacht”, aldus de Zuid-Afrikaan in gesprek met De Telegraaf.

“Toen in het net had gehoord dat ik weg mocht, dacht ik dat ik wel wat meer vertrouwen had willen krijgen. Maar ik heb vertrouwen in mezelf en dat moet ook. Ik weet wat ik kan”, vervolgt de international die tegen Celtic zijn eerste speelminuten van het seizoen maakte. “Ik heb Frank de Boer nog niet gesproken na de wedstrijd. Ik ben ook niet zo’n prater. Als ik word opgesteld, dan speel ik en anders niet. Ik ga geen vragen stellen aan de trainer.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.